Què és Cowocat

Cowocat és una associació sense ànim de lucre que neix amb la voluntat de representar el concepte coworking entre els diferents espais i formats que existeixen a Catalunya.

Concebuda com una comunitat de comunitats, un networking-lab, obert a noves experiències i formes de descobrir oportunitats i coneixement compartit.

Es una manera diferent de veure el concepte coworking on amb les bases de la col·laboració,  la comunitat estimuli i ofereixi coneixement, talent, innovació i capacitat de risc.

El repte d’avui, per l’associació, és unir als espais i a les figures existents en l’àmbit del coworking per tal de poder-ne relacionar-les de forma més efectiva i crear un teixit associatiu entre els diversos professionals que donarà lloc a noves idees i projectes que es poden donar a conèixer tant a universitats, empreses, professionals i públic en general.

És un banc de coneixement al que tothom hi pot tenir accés.

Missió i valors

Cowocat, com a associació, te la missió de:

  • Explicar i difondre la filosofia i concepte Coworking
  • Promoure el seu creixement dins el territori de Catalunya i trobar les col·laboracions i sinèrgies en la resta de territoris nacionals i internacionals.
  • Defensar els interessos de la comunitat coworking creada en aquesta associació.
  • Prestar i posar en servei i al servei de la comunitat coworking tots els serveis inherents al concepte.
  • Incloure a tots els actors i figures que configurin el concepte coworking, fent de la comunitat una suma de coneixement.
  • Ser l’interlocutor necessari amb les administracions per poder treure les màximes sinèrgies i col·laboracions operatives per ser agents d’activitat econòmica.
  • Introduir el model en universitats, escoles i empreses com un nou format de treball.
  • Donar un model diferent amb creativitat, talent, multi-culturalitat, cross-innovation, networking inter-generacional, intercanvi de coneixement, tots ells, ingredients de les comunitats de coworkers i que donen diversitat a cada espai.

Els valors de l’associació estan basats en conceptes de models sostenibles demandats per la societat actual. Conceptes com la reputació, la responsabilitat, la honestedat, la tolerància i la cooperació

Volem donar a la nostra activitat i al concepte coworking un valor que va més enllà del benefici econòmic.

vull-associar-me2

dsc_0083-copia

 

Contacti amb nosaltres

El teu nom (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu missatge