COWOCAT UNI, jornada de mentoring a la UB

COWOCAT UNI, jornada de mentoring a la UB

El passat dijous 19 de novembre i dintre del marc del conveni de col·laboració amb el BIE, coworkers d’espais de la xarxa Cowocat van fer una jornada de mentoring amb els estudiants de l’espai de #coworking de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona.

La tarda va se intensa i molt aprofitada tant pels estudiants com pels mentors, els quals, pràcticament tots, s’estrenaven en aquesta jornada.

Els estudiants i els seus projectes van aprofitar de l’expertesa dels mentors en finances, comunicació, marketing on-line, estratègia, gamificació, elevator pitch & communication skills, però sobretot de l’experiència professional, empresarial i personal.

També vam aprofitar la presència de la Begoña i l’Albert, tècnics en entitat de dinamització econòmica a la Ribera d’Ebre i impulsors amb Cowocat del projecte Cowocat Rural per explicar el projecte i la connexió amb l’àmbit universitari en el futur del projecte.

Hem d’agrair a l’equip del departament de Carreres Professionals de la UB que dirigeixen l’espai, i encapçalats per la Raquel Villero i el Josep Cussó i a tots els #coworkers i projectes que van assistir en nom del seu espai de #coworking i Cowocat:

Màrius Font,  Pi consultores gerenciales  Diagonal 237 coworking

Anna i Jordi equip de PlayBenefit (gamificaciò) Coworkidea

Elisa Martínez Finanpolis Alpha Espai Coworking

Salvador Chiva Cofounder Alpha Espai Coworking

Montserrat Rodríguez  TGAC –   Founder Mollet Coworking

Les Mes Lopez    Product manager (sector TIC)     Mollet Coworking

Silvina Muriel     Entrepreneurial English Teaching   Alpha Espai Coworking

LOGO COWOCAT UNI

Aprofitem també per presentar-vos el logo que acompanyarà les accions amb entitats universitàries o acadèmiques i que esperem que consolidi un moviment dintre d’un entorn en qu el coneixement i el talent són bàsics per creuar-ne amb el concepte coworking.